De VVD was en is weer de grootste partij in Gelderland

18 maart jl. was het zover er kon weer gestemd worden voor de Provinciale Staten. Voor de VVD was dit best spannend, dit gezien allerlei landelijke perikelen die zich binnen de VVD in de aanloop tot de verkiezingen hebben afgespeeld. Onze VVD kandidaten hebben zich hierdoor niet laten leiden en zijn hun “ eigen koers” gevaren.

Ik stond op plek 17 een niet verkiesbare plaats, een tweede termijn zat er dus niet in. Jammer, echter het statenwerk is niet te combineren met mijn huidige baan. Wat ik wel belangrijk vind is dat “onze” regio vertegenwoordigd wordt door een actieve VVD’er. Voor mij was dit de reden om Chris van den Bosch (Winterswijk) actief in zijn campagne te ondersteunen. Helaas heeft dit niet gewerkt, buiten de lijsttrekker zit er op dit moment geen VVD’er uit onze regio in de Provinciale Staten. 

Wat nu, uiteraard heb ik de afgelopen jaren een netwerk binnen de provincie opgebouwd en die blijft bestaan. Zowel binnen de VVD als daar buiten kan ik mensen actief benaderen. Mocht dit nodig zijn zal ik dit zeker doen, daarnaast staan de huidige statenleden open voor input vanuit hun achterban dus ook voor Montferland!

Persoonlijk ben ik tevreden met het aantal stemmen die ik heb gekregen voor de VVD, 1071 is een mooi resultaat! Hiervoor dank aan een ieder die mij ondersteund heeft en zijn of haar stem op mij heeft uitgebracht.  

Mocht u de behoefte hebben aan meer informatie dan kunt u mij bereiken via karinreesing@gmail.com.

Bijdrage: Karin Reesing-Som (Didam)