VVD Lokaal: Presentatie Fashion Outlet Zevenaar

Afgelopen woensdag heeft het eerste VVD Lokaal evenement plaatsgevonden in Het Montferland in Zeddam. Deze avond stond in het teken van de toekomstplannen van Stable International met Fashion Outlet Zevenaar, en daarvoor heeft Wim Kees Woltering een presentatie gegeven.

Hierin hebben wij meer informatie gekregen over de plannen, hoe het eruit gaat zien en natuurlijk dat lokale ondernemers ook naar de kansen van dit project moeten kijken. Tijdens deze avond waren de leden MKB Montferland en Gastvrij Didam ook aanwezig, zij keken dubbel tegen het idee van de outlet aan. De vraag “wat is de dreiging voor de lokale ondernemers?” kwam deze avond aanbod, echter heeft Wim Kees Woltering een handreiking gedaan en aangeboden om eventueel samen met de lokale ondernemers een klankbord samen te stellen. Ook onze fractievoorzitter Maik Steenkamp en wethouder Martin Som hebben als afsluiting de aanwezige even op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken. Maik heeft de aanwezige ook nog eens aangespoord om samen de handen in een te slaan en te kijken waar de eventuele kansen voor ondernemers liggen als het Fashion Outlet Zevenaar straks klaar voor gebruik is. Wij kijken terug naar een informatieve avond waarin wij meer inzicht hebben gekregen over het Fashion Outlet Zevenaar.


Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig 2019. Hopelijk zien wij jullie ook de volgende keer op een VVD Lokaal evenement in 2019