"Montferland kleurt opnieuw VVD-blauw!"

"Montferland kleurt opnieuw VVD-blauw!" Voor de tweede keer op rij is de VVD, de grootste partij geworden in de Gemeente Montferland, tijdens de Tweede Kamer verkiezingen. Een signaal dat liberale standpunten, belangrijk zijn voor een groot gedeelte van onze inwoners. Deze lijn zetten wij graag door in 2018. Dan staan immers de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur. Ook als gemeente hebben wij grote uitdagingen, denk daarbij aan zorg en WMO, accommodaties, een goed klimaat voor ondernemerschap en werkgelegenheid.

Hierin moeten we verantwoorde keuzes maken voor de toekomst, dus zonder dat we een volgende generatie hier de rekening voor laten betalen.


Ook de jongeren moeten we meer betrekken als het gaat over leefbaarheid en leefomgeving, met name de groep van van 18-29 jaar. Hoe zien zij hun "kleine kern" ontwikkeld worden? Hoe voorkomen we dat jongeren uit de gemeente vertrekken? Wellicht dat we dan ook tot andere inzichten komen.


Bekent u ook kleur?


Wij gaan graag met u in gesprek, en willen graag langs komen voor een goed gesprek. Daarmee komt uw mening en stem beter tot zijn recht.


Ge├»nteresseerden kunnen contact opnemen via Maik Steenkamp, e-mail info@vvdmontferland.nl. 


Laat Montferland ook in 2018 blauw kleuren, tijdens de gemeenteraadsverkiezingen! 


Namens de VVD Montferland,

Maik Steenkamp 

M: +31651702539


Website: https://montferland.vvd.nl 

Facebook: https://www.facebook.com/VVDMontferland 

Twitter: https://twitter.com/VVDMontferland